Tarjoamme turvajärjestelmä­palvelumme kiinteään kuukausihintaan!

Paloturvallisuus, vesivahinkojen ennaltaehkäisy, kameravalvonta sekä ovipuhelin – asennus ja huolto

Vahingot ja onnettomuudet taloyhtiössä aiheuttavat henkilö- ja omaisuusvahinkoja, taloudellisia kuluja, sekä harmia. Näiden ennaltaehkäisy ja vahinkojen minimointiin pyrkiminen on helppoa ja vaivatonta, kun niihin on varauduttu toimivilla hälytys- ja valvontajärjestelmillä. Kaikki Alarm Kiinteistöturvan palvelut sisältävät hälytys- ja valvontalaitteiden asennuksen, testauksen, sekä säännölliset huoltotoimenpiteet, jotta taloyhtiönne turvallisuus on taattu.

Asennamme myös väestönsuojatiloihin GSM-toistimia vanhojen lankaliittymien tilalle. Lue lisää aiheesta täältä.

Alarm Kiinteistoturva esite

Ota yhteyttä

PALOTURVALLISUUS

Yleisin tulipalojen syttymissyy on huolimattomuus. Taloyhtiön velvollisuutena on yleisten tilojen paloturvallisuus palovaroitinjärjestelmällä ja sen säännöllisellä huollolla. Lisäksi asukkaiden evakuointia ja pelastushenkilökunnan toimintaa nopeuttaa savunpoistojärjestelmä.

Laki vaatii, että jokaisessa asunnossa on toimiva palovaroitin, joka täytyy vaihtaa 10 vuoden välein. Monissa asunnoissa on liian vanha palovaroitin, tai se puuttuu kokonaan. On asukkaiden ja yhtiön etu, että taloyhtiön palovaroitinjärjestelmä ja asuntojen palovaroittimet ovat kunnossa. Asennamme myös huoneistokohtaiset palovaroittimet.

Tiesithän, että tilat, joissa on sähköautojen latauspiste, tulee varustaa sellaisilla palovaroittimilla, jotka hälyttävät myös tilan ulkopuolella. Lue lisää aiheesta täältä. Ole yhteydessä, kun suunnittelet taloyhtiöön sähköauton latauspistoketta, niin hoidetaan yhdessä paloturvallisuusasiat kuntoon.

Kaikki paloturvallisuuspalvelumme sisältävät hälytyslaitteiden asennuksen, testauksen, sekä säännöllisen huollon.

Lue lisää palovaroitinjärjestelmästä, asennuksesta, huollosta, sekä huoneistokohtaisista palovaroittimista

Paloturvallisuus on ensisijainen turvallisuusseikka, josta tulee huolehtia taloyhtiössä. Palovaroitinjärjestelmä on taloyhtiön tärkeimpiä turvajärjestelmiä, jotta palo havaitaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kerrostalojen yleisiin tiloihin asennettava palovaroitinjärjestelmä, hinta alkaen 79 eur / kk, sisältäen laitteet, asennuksen ja huollot.

Katso esite

Taloyhtiöllä on lakisääteinen velvollisuus huoltaa ja tarkastaa paloturvallisuuslaitteet. Lue lisää blogistamme. Huolto ei ole vapaaehtoista!

Vuosisopimuksella varmistut siitä, että laitteet ovat aina ajallaan huollettu. Varmistut, ettei järjestelmä anna vikahälytyksiä. Vuosihuoltosopimukseen kuuluu myös vikahuolto ja puhelinpalvelu 24/7.

Me emme käy paikalla ainoastaan muodon vuoksi, vaan varmistamme laitteiden toimivuuden ja tarvittaessa korjaamme samalla käynnillä. Tarkemmat toimenpiteet käyvät ilmi erilliseltä palvelunkuvaukseltamme.

Tarvittavat varaosat veloitetaan menekin mukaan.

Palovaroitinjärjestelmän vuosihuolto esite

Tulipalon sattuessa tultakin vaarallisempaa on savu. Huoltamatta jätetty savunpoistojärjestelmä voi myös tulla vakuutustilanteessa kalliiksi. Huollamme savunpoisto- ja palovaroitinjärjestelmän, sekä teemme vuosittaisen tarkastuksen.

Savunpoistojärjestelmän vuosihuolto alkaen 110 euroa.

 

Savunpoistojärjestelmän vuosihuolto esite

Paloturvallisuus on ensisijainen turvallisuusseikka, josta tulee huolehtia taloyhtiössä. Vuonna 2018 sattuneissa asuinrakennusten tulipaloissa vain 38 % oli toimiva palovaroitin! Kuitenkin suomalaisille tehtyjen kyselyiden mukaan 97-99 % uskoo oman kotinsa palovaroittimien olevan kunnossa. Taloyhtiö voi edullisesti varmistua siitä, että jokaisessa asunnossa on toimiva palovaroitin hankkimalla palovaroittimet huoneistoihin. Palovaroitin on oltava yksi kutakin 60 m2 kohti.

Lue lisää täältä

Katso esite

KOSTEUSVAHIN­KOJEN TORJUNTA

Alarm Kiinteistöturvan langaton vesivuotohälytysjärjestelmä turvaa koko taloyhtiön. Vuoto- ja kosteusanturit asennetaan jokaisen kodin riskialttiisiin paikkoihin. Langattomuuden ansiosta vältetään kalliit ja aikaa vievät johdotustyöt. Anturin havaittua kosteutta, se lähettää huoltomiehelle tiedon vesivahingon vaarasta, sekä mistä asunnosta hälytys tulee.

Kun taloyhtiön kosteusvahinkojen torjunta on kunnossa, vahingon sattuessa se paikallistetaan nopeasti. Sekä asukkaat, taloyhtiö ja isännöitsijä voivat olla rauhallisin mielin.

Lue lisää blogistamme, miten vesivuotohälytin toimii.

Hinta alkaen 3,90 / kk / asunto, sisältäen laitteet ja huollon. Asennus alkaen 29 eur.

Lue lisää vesivuotovahdista

Katso esite

Lue lisää aiheesta: Omakiinteistö artikkeli 4-2021

Pyydä tarjous

KAMERAVALVONTA

Taloyhtiön alueella liikkuu paljon ihmisiä. Omaisuustuhot, kuten ilkivalta, töhrintä ja pyörävarkaudet, aiheuttavat taloyhtiölle kuluja ja vaivaa. Kamera- ja kulunvalvonta ehkäisee ilkivaltaa, varkauksia ja murtoja, sekä auttaa selvittämään tapahtuneita vahinkoja.

Usein jo tiedottaminen kameravalvonnasta ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja varkauksia. Kameravalvonnasta on ilmoitettava kyltillä, sekä laadittava rekisteriseloste. Talon ulkoalueiden ja yleisten tilojen valvonnasta päättää yhtiön hallitus. Porrashuoneen valvontaan tarvitaan asukkaiden suostumus.

Kamerajärjestelmä 4 kameralla alkaen 79 eur / kk, sisältäen laitteet, asennuksen ja huollon.

Lue lisää

Katso esite

Pyydä tarjous

OVIPUHELIMET

Kun samassa rakennuksessa asuu useita ihmisiä, ovipuhelin lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Alarm Kiinteistöturvan tarjoamia ovipuhelimia on saatavilla ääni- sekä videoversiona ja niillä on helppo ohjata ovien sähkölukkoja. Ovipuhelimen asennus onnistuu myös vanhaan summerikaapelointiin ja kuvayhteys voidaan tarjota vain osalle asukkaista, mikäli kaikki eivät tällaista halua.

Ovipuhelin vähentää turhaa liikennettä porraskäytävässä. Lue lisää aiheesta

Hinta alkaen 149 eur / huoneisto (audioyhteys), 295 eur / huoneisto (videoyhteys), sisältäen laitteet, asennuksen ja huollon. Ovipuhelimet saatavilla myös kuukausihinnoittelulla.

Huollamme kaikkia ovipuhelin- ja summerijärjestelmiä.

OVEN AVAUS PUHELINSOITOLLA

Kerrostalojen parkkihalleihin, sähköisten ovien, porttien ja varastojen avaamiseen mobiiliavausjärjestelmä. Soitto vain ja ovi tai portti aukeaa. Erillisiä ohjelmia tai kaapeleita ei tarvita. Pääsy vain sallituille numeroille, joita voidaan hallita keskitetysti isännöitsijän tai huoltomiehen etäkäytöllä. Ylläpidon voi myös jättää meidän huoleksemme edullisella kuukausisopimuksella.

Alarm Kiinteistöturva tarjoaa mobiiliavausjärjestelmän Päijät-Hämeen, Kouvolan, Helsingin, Hämeenlinnan ja Hyvinkään alueella kiinteällä kuukausimaksulla, joka sisältää asennuksen, laitteet, liittymän, huollon ja numeroiden päivitykset GDPR huomioiden. Täysi paketti, jolloin hoidamme kaiken (myös käyttöoikeuksien päivitykset), hinta alk. 59 e / kk.

Oven mobiiliavausjärjestelmä ESITE

Pyydä tarjous

TURVAOPAS

Turvaopas on luotu vastaamaan taloyhtiöiden tarpeisiin. Turvaopas -palvelun kautta turvallisuuteen liittyvä tieto saadaan oikea aikaisena kaikille kiinteistön asukkaille, huoltomiehelle ja isännöitsijälle.

Taloyhtiössä liikkuu paljon ihmisiä ja muuttoliike on jatkuvaa. Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä ovat vastuussa siitä, että kiinteistön turvajärjestelyt vastaavat lainsäädännön vaatimuksia.

Pelastusohjeiden välittäminen asukkaille ja vastaavasti turvallisuuspuutteiden ilmoittaminen asukkaalta huoltomiehelle hoituu helposti Turvaopas -palvelun kautta.

Turvaopas -sivulle asukas pääsee helposti asuntoon sijoitettavan QR-koodin tai tunnuksen avulla. Sivusto on helppokäyttöinen. Sivustolta löytyy ohjeet hätätilanteisiin ja ennakointiin. Lisäksi kaikki turvallisuuteen liittyvät dokumentit pysyvät tallessa Turvaopas -palvelussa.

Turvaopas esite

Tutustu Turvaopas.fi -sivulle