Yrityksen turvallisuus

Liiketilan murtohälytin, kameravalvonta sekä kulunvalvonta

Mitä paremmin yrityksen tai yhteisön turvallisuusriskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin voidaan varautua. Ongelmasi voi olla hävikki, ilkivalta tai kiusalliset ”vikahälytykset”. Alarm Kiinteistöturva auttaa löytämään sopivan ratkaisun, on hankinnassasi sitten uusi turvallisuusjärjestelmä tai olemassa olevan järjestelmän päivitys.

Pyydä tarjous

Rikosilmoitin­järjestelmä

Rikosilmoitinjärjestelmä ilmaisee luvattoman tunkeutumisen lisäksi haluttaessa myös vesivuodot, tulipalon tai muun vastaavan poikkeaman, josta kiinteistölle ja henkilöille voi aiheutua haittaa. Järjestelmällä on myös rikosten ennaltaehkäisevä vaikutus. Hälytykset voi ohjata omaan puhelimeen tai vartiointiliikkeeseen.

Alarm Kiinteistöturva tarjoaa markkinoiden parhaat ja hyväksi todetut tuotteet (HHL, DSC), rikosilmoitinjärjestelmän suunnittelun, myynnin ja asennuksen, sekä huollot ja päivitykset. Teemme myös yhteistyötä vartiointiliikkeiden kanssa.

Pyydä tarjous

Kulunvalvonta

Kiinteistössä liikkumisen ohjaus ja valvonta kulunvalvontajärjestelmän avulla. Yrityksen eri toimipaikat voidaan liittää samaan järjestelmään. Oviin ja portteihin voidaan asentaa sähköinen lukitus, joita voidaan avata etäavaimella, kortilla tai numerokoodilla. Lisäksi ohjaus onnistuu sormenjälkilukijalla.

Pyydä tarjous

Kameravalvonta

Kameravalvonta on osa yrityksen tai kiinteistön kokonaisturvallisuutta. Asianmukainen kameroista tiedottaminen ja niiden näkyminen ennaltaehkäisevät ilkivaltaa, hävikkiä ja varkauksia. Hyvin suunniteltu kameravalvonta auttaa myös mahdollisten rikosten selvittämisessä.

Kameroilla valvottuja tiloja ovat yleensä aulat, sisäänkäynnit, ATK-tilat, tavaranlastausalueet, parkkipaikat ja rakennusten seinustat. Alarm Kiinteistöturva tarjoaa kameravalvonnan suunnittelun ja asennuksen, sekä laitteiden huollot ja päivitykset.

Alarm Kiinteistöturva tarjoaa markkinoiden parhaat ja hyväksi todetut tuotteet, kuten Mirasys, Obseron, Dahua ja Hikvision. Kiinnostuitko? Lue lisää kameravalvonnasta

Pyydä tarjous