Savunpoisto

Savunpoistojärjestelmän huolto ja ylläpito Lahti, Orimattila, Nastola, Hollola, Asikkala, Kouvola, Hyvinkää ja Hämeenlinna

Savunpoistojärjestelmän vuosihuolto

Savunpoistojärjestelmän tarkoitus on se, että tulipalon sattuessa savu saadaan nopeasti poistettua tilasta, jolloin ihmisten evakuointi ja pelastuslaitoksen työ helpottuisi. Savu on tultakin vaarallisempaa, ja siksi savunpoistolaitteiden toimivuus on erittäin tärkeää! Pelastusviranomaiset törmäävät säännöllisesti työssään siihen, ettei laitteet toimi kuten pitäisi. Tämä voi vaikuttaa myös vakuutuskorvausten suuruuteen.

Savunpoistolaitteiden säännöllinen huolto on lakisääteistä. Lue aiheesta lisää täältä. Savunpoistolaitteet tulee huoltaa vähintään kerran vuodessa. Tarkastuksista ja huolloista tulee laatia tarkastuspöytäkirja.

Alarm Kiinteistöturvan edullisella palvelusopimuksella huolehdimme savunpoistojärjestelmän vuosihuollosta, laadimme kirjallisen tarkastuspöytäkirjan, sekä huoltotodistuksen, joka toimii tarkastuspöytäkirjana myös viranomaisille ja vakuutusyhtiölle.