Ovipuhelinjärjestelmä tuo turvallisuutta ja mukavuutta

Ovipuhelin tuo turvaa ja auttaa hallinnoimaan kiinteistösi alueella tapahtuvaa kulkua. Soveltuu niin pieniin kuin suuriinkin kiinteistöihin.

 

Ovipuhelin

Ovipuhelin vähentää turhaa liikennettä porraskäytävässä ja luo turvaa asukkaille.  Valvomattomasta ovesta pääsee kuka tahansa rappukäytävään ja sitä kautta muihin taloyhtiön tiloihin.

Ovipuhelimen saa ääniyhteydellä tai kuvayhteydellä. Kuvayhteys voidaan tarjota myös vain osalle asukkaista, mikäli kaikki eivät tällaista halua.

Ovipuhelimen asennus onnistuu myös vanhaan summerikaapelointiin.  Ovipuhelin tekee sähkölukkojen ohjauksesta helppoa.

Asennamme vain kestäviä ja hyväksi havaittuja malleja! Pakettimme sisältää laitteet, asennuksen ja huollon. Saatavana kuukausimaksulla tai kertamaksulla.

Ovipuhelin on laite, jolla voi puhua sisältä portille tai ulko-ovelle. Yhteyden avaamisen jälkeen laitteella saa avattua oven tai portin lukituksen. Tämä mahdollistaa sen, etteivät kutsumattomat vieraat pääse liikkumaan kiinteistön alueella.

Yhteys voidaan muodostaa äänenä tai videoyhteydellä.

Video-ovipuhelimella ovelle tai portille saadaan sekä ääniyhteys, että kuvayhteys. Vieras voidaan hyväksyä ja ovi avata asunnosta käsin.

Mikäli osa asukkaista ei halua videoyhteyttä, se voidaan asentaa myös osaan asunnoista siten, että muissa säilyy ääniyhteys.

Huollamme kaikkia ovipuhelin- ja summerijärjestelmiä.

  • Huollot ja korjauksen, kaikki merkit
  • Summeritaulun korjaus ja uusinta
  • Asennukset ja käyttöönotot noin 100 km säteellä Lahdesta

Tiesithän, että ovipuhelinjärjestelmä saadaan asennettua vanhaan summerikaapelointiin!

Ovipuhelinjärjestelmän hinta alkaen 149 eur / huoneisto (audioyhteys), 295 eur / huoneisto (videoyhteys), sisältäen laitteet, asennuksen ja huollon. Ovipuhelimet saatavilla myös järkevällä kuukausihinnoittelulla.