Kodin turvallisuus

Kotisi turvaksi tarjoamme murtohälyttimet, vesivuotohälytysjärjestelmät, palovaroittimet, sekä kameravalvontajärjestelmät

Kodin hälytysjärjestelmä

Koti on turvallinen paikka ja erityisesti silloin, kun ei ole itse paikalla, turvallisuuden tunnetta lisää se, että kotisi on valvottu. Hälytysjärjestelmä, kameravalvonta, murtohälytin, vesivuotohälytin, sekä tietenkin palovaroittimet turvaavat kotisi ja ennaltaehkäisevät materiaalivahinkoja. Kodin hälytysjärjestelmän saa joko kiinteällä kuukausimaksulla, tai kertamaksulla laitteet omaksi – mikä vain sopii sinulle parhaiten.

Hälytysjärjestelmän asennus rakennusvaiheessa

Kun rakennat tai remontoit, suosittelemme samassa yhteydessä asennettavaksi kaapeloitavaa hälytysjärjestelmää. Järjestelmä on huoleton ja varmatoiminen vuodesta toiseen. Hälytykset voidaan ohjelmoida soitettavaksi omaan puhelimeen tai vartiointiliikkeeseen.

Meidän kauttamme saat suoraan sopimuksen myös Securitaksen kanssa. Kuluttajille vartiointipalvelun hinta on 26,50 eur sisältäen hälytyskäynnit. Tämä kulu tulee vain, mikäli haluat hälytykset vartiointiliikkeeseen. Välttämättömiä kuukausikuluja ei ole.

Hälytysjärjestelmä lähettää hätätilanteesta tiedon puhelimeesi

Nykyaikaiset hälytysjärjestelmät lähettävät tiedon hälytyksistä puhelimeesi. Hälytyksen voi ohjata myös useammalle taholle, kuten vartiointiliikkeeseen tai naapurille. Mikäli murtohälyttimessäsi on kameraliiketunnistin, saat puhelimeesi kuvan, kun tunnistin havaitsee liikettä. Voit myös ohjata ilmaisimia puhelimella ja laittaa hälytysjärjestelmän päälle / pois päältä. Käyttö on erittäin helppoa ja mahdollistaa kodin muuntamisen älykodiksi. Järjestelmän avulla voit ohjata puhelimella myös kodin sähkölaitteita.

Kodin hälytysjärjestelmän ilmaisimet

Hälytysjärjestelmiin voidaan liittää esimerkiksi ovien suojaus, liiketunnistimet, palovaroittimet, kosteusilmaisimet ja lämpötilanvalvonta. Hälytysjärjestelmä voidaan myös laittaa ohjaamaan esimerkiksi käyttöveden ja / tai sähkönsyötön katkaisua tietyistä pisteistä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että ovikoskettimen havaitessa oven avauksen, valot syttyy päälle, tai ulkona oleva liiketunnistin havaitsee liikettä, niin sisälle syttyy valo, joka karkottaa kutsumattoman vieraan.

Ilmaisimet ovat siroja ja nykyaikaisia. Pääosa ilmaisimista on saatavilla mustana ja valkoisena.

Tarjoamme markkinoiden parhaat ja hyväksi todetut tuotteet (Ajax, DSC, Visonic).

Ajax langaton turvajärjestelmä -esite

Kameravalvonta tuo kotiin turvaa 24/7

Kameravalvonta / valvontakamera kotiin nähdään ehkä kalliimpana investointina mitä se on. Hinta ei kuitenkaan ole juuri enempää kuin matkapuhelimen arvo. Kamerat ovat laadukkaita ja pakettiin kuuluu tallennin, kovalevy ja kaapelointi. Kamerat kuvaavat myös pimeässä ja voit katsoa kuvaa omasta puhelimestasi. Kodin turvallisuus on taattu, kun kamerat valvovat aluetta väsymättömästi 24/7. Kamera hälyttää myös, mikäli se yritetään peittää.

Tarjoamme markkinoiden parhaat ja hyväksi todetut tuotteet (Dahua, Hikvision, Mirasys, Obseron).

Ajax turvajärjestelmä ja kameravalvonta – hinnasto

Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme täyttämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!