Kulunvalvonta

Kulunvalvontajärjestelmällä voidaan helposti ohjata ja valvoa kiinteistössä liikkumista

Yleinen tapa on käyttää ovissa ja porteissa sähköistä lukitusta, joita voidaan avata etäavaimella, kortilla ja/tai numerokoodilla. Myös ohjaus sormenjälkilukijalla on nykyisin mahdollista. Yrityksen eri toimipaikat voidaan liittää samaan järjestelmään.

 

Kulunvalvonta

Kulunvalvonnalla tarkoitetaan tiettyyn kiinteistöön, tiettyyn yritykseen tai esimerkiksi työmaalle kulkevien ihmisten valvontaa. Kulunvalvonta on yrityksen turvallisuuden perusta.

Kulunvalvontajärjestelmä avaa ja lukitsee ovet, tunnistaa tilaan kulkevat henkilöt ja tarvittaessa järjestelmään voidaan liittää myös työajanseuranta.

Suunnittelemme, toteutamme, asennamme ja huollamme kulunvalvontajärjestelmät asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Moderni kulunvalvonta toteutetaan yhden järjestelmän kautta, jolloin kokonaishallinta kulkuluvista, kulkemisesta ja turvallisuudesta onnistuu myös etänä.

Oven / portin lukitus voidaan avata etäavaimella, kortilla ja / tai numerokoodilla, sekä sormenjälkilukijalla.

Oven tai portin avaus puhelinsoitolla

Moottoriohjatuissa porteissa ja puomeissa on yleensä kauko-ohjain. Kauko-ohjain edellyttää sen, että se on oikealla henkilöllä oikeaan aikaan. Lisäksi sen kantomatka on rajattu ja esim. taloyhtiöissä täytyy pitää kirjaa siitä, kenellä kauko-ohjain on.

Oven avauksen nykyaikaistamisella voi säästää rahaa.

Autotallin ovi, yhteissaunan ovi, varastohotelli jne. hyötyy siitä, että otetaan käyttöön mobiiliavausjärjestelmä. Sähköinen ovi / portti avautuu, kun soitetaan numerosta, jolle on annettu kulkulupa. Soitosta ei veloiteta.

Kulkuoikeuksia voidaan antaa jopa 1000 ja niitä voidaan hallita keskitetysti. Tapahtumalokista selviää tarvittaessa käyttäjien nimet ja kulkuajat.

Vahinkoavaukset ja häiriöt eivät ole riesana, kun päivittää mobiiliavausjärjestelmään. Alarm kiinteistöturva tarjoaa asennuksen, laitteet, liittymän, huollon ja numeroiden päivitykset GDPR huomioiden –  joko kuukausimaksulla, tai asennuksen kertamaksulla.

Ota yhteyttä