Maakunnan Lasi valitsi täyden palvelun ratkaisun

Maakunnan lasi kameravalvonta

Maakunnan Lasi valitsi täyden palvelun ratkaisun

Asiakaskokemus

Maakunnan Lasi on paikallisesti hyvin tunnettu perheyritys, joka tarjoaa yksilöllisiä lasitusratkaisuja erilaisiin kiinteistöihin ja koteihin yli 50 vuoden ammattitaidolla. Yritys panostaa innovatiivisten lasiratkaisujen kehittämiseen ja toteutukseen. Lahtelaisella Maakunnan Lasilla on kameravalvontaa kolmessa eri kiinteistössä. Kaukaisin niistä on Heinolassa.

Maakunnan Lasi tarjoaa yksilöllisiä lasitusratkaisuja erilaisiin kiinteistöihin ja koteihin

Maakunnan lasi toimittaa lasiratkaisuja kaikkiin tarpeisiin, sisä- ja ulkotiloihin. Maakunnan lasi tarjoaa myös lasien korjaus- ja huoltopalvelut. Modernin tuotantovälineistön ansiosta tuotteiden ulkonäkö on viimeistelty ja millintarkkaa. Tuotteita on saatavilla varastosta, tai täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tuotteet voi tilata myös asennettuna. Lue lisää lasitusratkaisuista täältä.

Valvontakameroiden tarve on selvää, kun yrityksen kiinteistö sijaitsee erillään asutuksesta, eikä liikenne alueella ole kovin vilkasta. Tällaiset kohteet voivat toisinaan olla varkaiden suosiossa, tai alueella voidaan tehdä ilkivaltaa. Valvontakameroiden ansiosta Tero Granqvist voi milloin tahansa katsoa puhelimeltaan tai tietokoneeltaan kiinteistöjensä alueelle ja varmistaa, että kaikki on kunnossa.

Maakunnan lasin toimitusjohtaja Tero Granqvist on kokeillut monenlaisia turvaratkaisuja vuosien varrella. Alarm Kiinteistöturvan tarjoama ratkaisu vastasi olemassa oleviin ongelmiin täydellisesti. Täyden palvelun ratkaisu kiinteällä kuukausiveloituksella sisältää laadukkaat valvontakamerat, sekä laitteiden asennuksen ja huollon. Kun turvakameroita on kolmessa eri kiinteistössä, säästyy aikaa ja rahaa, kun vastuu laitteiden toimivuudesta, huolloista ja tarkastuksista on Alarm Kiinteistöturvalla. Yllättäviä kulujakaan ei pääse syntymään.

Lue lisää referenssitarinasta täältä.