Oven avauksen nykyaikaistamisella voi säästää rahaa

oven avaus puhelinsoitolla

Oven avauksen nykyaikaistamisella voi säästää rahaa

Joissain taloyhtiöissä on edelleen käytössä kauko-ohjaimia ovien / porttien / puomien avaamiseen. Kauko-ohjaimien ongelmaksi muodostuu se, että niiden tulee olla oikealla henkilöllä oikeaan aikaan, niiden paristojen vaihto voi olla yllättävän työlästä. Tämän lisäksi on pidettävä kirjaa siitä, kenellä kauko-ohjaimia on.

Nykyaikaisempi ratkaisu on ovien, puomien ja porttien avaus puhelinsoitolla. Käyttäjien hallinta hoituu helposti etäkäytöllä ja käyttäjien ylläpito hoidetaan meidän toimestamme keskitetysti. Käyttäjiä voi olla jopa 1000. Ovi avautuu, jos soittavalle numerolle on annettu käyttöoikeus. Puhelusta ei veloiteta. Ovi, portti tai puomi voidaan ohjata myös pysyvästi auki.

Samaa tekniikkaa voidaan hyödyntää myös esimerkiksi taloyhtiön saunan oven ohjaukseen. Tapahtumalokista voidaan seurata käyttäjäkohtaisia kulkuaikoja. Viasta tai oven auki jäämisestä voidaan lähettää ohjelmoitavan viiveen jälkeen tekstiviesti.

Kauko-ohjaimista koituu yllättävän paljon kuluja, erityisesti työtuntien muodossa. Näistä ja vaikeista päivityksistä päästään eroon puhelinohjauksella. GateControl -ratkaisu on kustannustehokas ja helppokäyttöinen.

Miksi vaihtaa puhelinohjaukseen?

  • Ei paristonvaihtohuolia
  • Ei erillisiä listoja siitä, kenellä kaikilla kauko-ohjain on
  • Ei vahinkoavauksia
  • Oven avaus on helpompaa paikasta riippumatta
  • Väärinkäytön riski olematon. Lokitiedoista näkee tarvittaessa käyttäjäkohtaiset kulkuajat.

Tarjoamme laitteet, asennuksen. liittymän, huollon, sekä järjestelmän ylläpidon GDPR -asetuksien mukaisesti Päijät-Hämeen, Kouvolan, Hämeenlinnan ja Hyvinkään alueella.

Ota yhteyttä!

Alarm Kiinteistöturva Oy

+358103207180

asiakaspalvelu@kiinteistoturva.fi