Alarm Kiinteistöturva mukana Lahden RAKSA-messuilla 10.-12.3.2023

Alarm Kiinteistöturva mukana Lahden RAKSA-messuilla 10.-12.3.2023

Alarm Kiinteistöturva on mukana Lahden messukeskuksessa RAKSA-messuilla. Tervetuloa tutustumaan kodin turvatuotteisiin!

Tämä suosittu tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin. Löydät yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontointiin liittyvän. Palvelutarjonta kattaa niin omakotitaloasujan, rivitaloasujan, kuin kerrostaloasujan tarpeet, huomioiden myös uudisrakentajat ja mökin kunnostajat.

Tämän kevään Raksa-messuilla on myös ideapiha-alue, sekä sisustajille uutuusteema Kodin Kevät.

Alarm Kiinteistöturvan osaston löydät sijainnista C10b. Löydät hallikartan Raksa-tapahtuman sivuilta lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Esittelemme osastollamme Ajax turvajärjestelmän tarjoamia mahdollisuuksia, Dahuan kameravalvontajärjestelmän, sekä paloturvallisuustuotteita.

RAKSA-messut järjestetään Lahden messukeskuksessa 10.-12.3.2023. Avoinna perjantaina ja lauantaina klo. 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16. Osoite Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti.

Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää Raksa-tapahtumasta, ajo-ohjeista ym. täältä

Arvomme Raksa -messujen päätteeksi 12.3.2023 DeLonghi Dinamica -kahviautomaatin, arvo 399,99 euroa!

Kahvikone taattua italialaista laatua! Kahviautomaatti jauhaa pavut kuppi kerrallaan. Voit määritellä kahvin vahvuuden ja lämpötilan juuri sinun makuun sopivaksi. Osallistu arvontaan ja voita!

Osallistut arvontaan kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi. Kerrothan myös, mikä palveluistamme kiinnostaa sinua eniten. Emme jaa tietojasi eteenpäin!