Kodin hälytysjärjestelmä

Varas murtautuu asuntoon. Ajax hälytysjärjestelmä suojaa murtovarkailta ja ilkivallalta

Kodin hälytysjärjestelmä

Kodin hälytysjärjestelmän ei tarvitse olla kallis investointi. Hälytysjärjestelmä tuo turvaa kiinteistöön, oli kyseessä sitten oma koti, yrityksen toimitilat tai kesämökki. Laitteisto kannattaa ostaa omaksi, jolloin järjestelmä ei tuota kuukausikustannuksia. Esimerkiksi Ajax peruspaketilla pääsee hyvin alkuun ja järjestelmää voi täydentää myöhemmin lisävarusteilla, mikäli kokee sen tarpeelliseksi.

Ajax on Euroopan palkituin turvajärjestelmä. Sen etuja ovat laadun lisäksi helppo asennus ja langattomuus. Järjestelmä yhdistetään älypuhelimen mobiilisovellukseen, jolla sitä voidaan ohjata. Lisäksi Ajax järjestelmään voi liittää arjen luksusta, esimerkiksi autotallin oven avauksen. Keskusyksikkö yhdistetään älypuhelimen mobiilisovellukseen ja laitteet voidaan kiinnittää paikalleen ruuveilla tai kaksipuoleisella teipillä.

Mitä Ajax peruspakettiin sitten kuuluu? Peruspaketteja on saatavilla eri hintaluokissa ja niiden erona on keskusyksikkö. Hub2 keskusyksikkö on ainoa, johon voi liittää kameralla varustetun liiketunnistimen. Mikäli siis haluat, että liiketunnistimen aktivoituessa saat puhelimeesi kuvasarjan siitä mitä paikanpäällä tapahtuu, Hub2 on valintasi. Keskusyksikön lisäksi pakettiin kuuluu liiketunnistin, ovitunnistin, koodinäppäimistö ja sisäsireeni.

Peruspaketin lisäksi järjestelmää voi laajentaa mm. kauko-ohjaimella, vesivuotoilmaisimella tai savu- ja lämpöilmaisimella. Ajax järjestelmän voi laajentaa ohjaamaan myös kodin sähkölaitteita, kuten autotallin ovea, sähköisiä ovilukkoja, markiiseja jne. Moduuli voidaan ohjata myös niin, että tietyn toiminnan johdosta jotain tapahtuu: esimerkiksi murtohälytyksen yhteydessä valot syttyy tai vesivahingon sattuessa vedensyöttö katkaistaan.

Sen lisäksi, että Ajax järjestelmä on laadukas ja helppokäyttöinen, se on myös tyylikkään näköinen.

Laitteisto on saatavilla mustana tai valkoisena. Kts. Ajax esite

Ajax turvajärjestelmä. Laadukas kodin hälytysjärjestelmä turvaa kotisi. Saatavilla mustana ja valkoisena. Tyylikäs kokonaisuus. Käyttö mobiilisovelluksella.

Hälytysvalvontapalvelut

Voit lisätä huolettomuutta ostamalla hälytysvalvontapalvelun, jolloin Securitas huolehtii hälytyksistä puolestasi. Näin varmistut siitä, että turvajärjestelmän hälytyksiin reagoidaan aina, vaikka et itse pääsisi paikalle. Turvajärjestelmän ilmaisimet lähettävät hälytyskeskukseen viestin, joka ohjataan tarvittaessa Securitaksen partiolle. Olipa kyseessä murto, tulipalo, vesivahinko tai sähkökatkos, käynnistetään toimenpiteet yhdessä sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti. Tieto lähetetään lähimmälle vartijalle ja tilanteen vaatiessa viranomaiset hälytetään paikalle.

  • Kodin hälytysvalvonta ajovalmiudella ja hälytyskäynneillä 26,50 € / kk (ALV 24 %)
  • Yrityskohteen hälytysvalvonta 31 € /kk (ALV 0)

Securitas raportoi aina tapahtumista Sinulle ja pitää huolen siitä, että kaikki toimii. Hälytyskeskus saa tiedon myös laitteiston toimintahäiriöistä, kuten verkkovioista tai pariston loppumisesta. Asiakkaalle ilmoitetaan toimintahäiriöistä.

Turvajärjestelmän huolto

Mikäli sinulla on jo hälytysjärjestelmä, joka kaipaa huoltoa, ota yhteyttä 0103207180. Asennamme, ohjelmoimme, opastamme käyttöönottoa, huollamme ja päivitämme rikosilmoittimia ja hälytinjärjestelmiä. Tuttuja merkkejä ovat mm. DSC, HHL, ATS, Aritech, Visonic, Metis, Fonel ja Infinite.

Yli 90 % huoltokäynneistämme onnistuu yhdellä käyntikerralla. Asentajillamme on mukana perus varaosat ja huoltotarvikkeet. Mikäli asiakas tarvitsee apua tiedonsiirtoratkaisuihin (GSM, GRPS, IP), autamme mielellämme. Alarm Kiinteistöturva toimii Kouvola-Lahti-Helsinki -alueella.