Oven tai portin avaus puhelinsoitolla

Oven tai portin avaus puhelinsoitolla

Puhelinsoitolla avaat oven tai portin autosta nousematta. Aiemmin moottoriohjattuihin oviin ja portteihin on asennettu kauko-ohjain, mutta mobiiliohjauksella on myös kustannushyöty – sen lisäksi, että sen käyttö on helpompaa. Ovien ja porttien lisäksi sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi autotallin ovi, yhteissaunan ovi, varastohotelli, jne.

Kauko-ohjain edellyttää sen, että ohjain on aina oikean henkilön käsien ulottuvilla, ja että niitä on riittävästi. Kauko-ohjaimella on tietty kantomatka ja patterien loppuminen tuottaa vaivaa. Lisäksi taloyhtiöissä ja yrityksissä tulee pitää kirjaa siitä, kenen hallussa kauko-ohjain on.

Ohjelman avulla määritellyt pääkäyttäjät voivat hallita kulkuoikeuksia puhelinnumeroiden perusteella. Sovellus on saatavilla IOS ja Android -käyttöjärjestelmiin. Sähköinen portti tai ovi avataan soittamalla tiettyyn numeroon. Portti aukeaa, mikäli numerolle on annettu kulkuoikeus. Soitosta ei veloiteta. Kulkuoikeuksia voidaan antaa jopa 1000 käyttäjälle. Tapahtumalokista voidaan aina tarvittaessa tarkastaa käyttäjien nimet ja kulkuajat. Voit siis avata oven tarvittaessa mistä tahansa ja mihin kellonaikaan tahansa! Mitään erillisiä kaapeleita tai ohjelmia ei tarvita. Vahinkoavaukset ja radiohäiriöt ovat historiaa.

Alarm Kiinteistöturva tarjoaa mobiiliavausjärjestelmän Päijät-Hämeen, Kouvolan, Helsingin, Hämeenlinnan ja Hyvinkään alueella kiinteällä kuukausimaksulla, joka sisältää asennuksen, laitteet, liittymän, huollon ja numeroiden päivitykset GDPR huomioiden. Täysi paketti, jolloin hoidamme kaiken (myös käyttöoikeuksien päivitykset), hinta alk. 59 e / kk.

Voit ostaa puhelinohjauksen myös kertakorvauksella. Kysy lisää: asiakaspalvelu@kiinteistoturva.fi tai soittamalla 0103207180