Vääksyn Konepiste löysi ratkaisun Ajax turvajärjestelmästä

Vääksyn konepiste Ajax turvajärjestelmä

Vääksyn Konepiste löysi ratkaisun Ajax turvajärjestelmästä

Vääksyn Konepisteellä varastoidaan arvokasta tavaraa, joka edellyttää luotettavaa ja nykyaikaista hälytysjärjestelmää. Aiempi hälytysjärjestelmä kaipasi päivitystä ja siihen etsittiin toimivaa ratkaisua. Piha-alueen haasteena koettiin sen monimuotoisuus, laaja alue sekä suuri tavaran määrä.

Uuden hälytysjärjestelmän ja valvontakameroiden hankinta ei kaiken kiireen keskellä tuntunut mielekkäältä projektilta. Keskustelu Alarm Kiinteistöturvan kanssa toi kuitenkin tilanteeseen yksinkertaisen ratkaisun. Alueen hälytysjärjestelmä nykyaikaistettiin siten, ettei vanhoja kaapeloituja hälyttimiä poistettu, vaan niitä tehostettiin langattomilla hälyttimillä. Langattomien ilmaisimien asennus on nopeaa ja alueen hälytysjärjestelmä oli uusittu muutamassa tunnissa, eikä kyseessä ollut kallis investointi.

Nykyaikaisen hälytysjärjestelmän etuna on, että liikeilmaisimet lähettävät liikettä havaitessaan kuvan puhelimeen. Näin ollen ei tarvitse epäröidä, onko kyseessä väärä hälytys, vaan kuvasta voi tarkistaa mitä alueella tapahtuu. Ilmaisimet hälyttävät myös, jos ne yritetään peittää tai niitä yritetään irrottaa.

Vääksyn Konepisteen toimitusjohtaja Janne Korhonen on erittäin tyytyväinen Alarm Kiinteistöturvan tarjoamaan ratkaisuun, jonka ansiosta koko piha-alue on katettu ilmaisimilla. Järjestelmästä saa hälytyksen suoraan vartiointiliikkeeseen.

Ajax turvajärjestelmään voi liittää myös palovaroittimet, vesivuotohälyttimet ja jopa älypistorasiat, juuri omien tarpeiden mukaan.

Tutustu Vääksyn Konepisteen tarjontaan tästä.

Ajax esite