Tapamme toimia

Alarm Kiinteistöturva tapamme toimia

Tapamme toimia

Yrityksemme nimi Alarm Kiinteistöturva Oy ei kerro kaikkea sitä, mitä haluamme asiakkaidemme meistä tietävän. Tälle sivulle olemme koostaneet tärkeitä poimintoja yrityskulttuuristamme. Ne näkyvät joko suoraan tai välillisesti myös asiakkaillemme vastuullisina tapoina toimia arjessa.

  • Alarm Kiinteistöturva on yrittäjävetoinen lahtelaisyritys, joka on vuosien varrella kasvanut henkilöstömäärällä ja asiakaskunnan koolla mitattuna ”sopivan kokoiseksi”. Emme ole liian pieni toimija, mutta emme myöskään liian iso. Yrityksellämme on siis aina kasvot – tai oikeastaan useita kasvoja. Meillä on vahvasti yrityksen perustaja Markku Sipilän arvomaailmaan pohjaavia periaatteita, joita on yhdessä henkilökuntamme kanssa hiottu Alarm Kiinteistöturvan tavaksi toimia. Yritystarinamme voit lukea täältä.
  • Huollossa asentajallamme on aina täysi repertuaari tarvikkeita mukana. Tämä ei ole alallamme itsestäänselvyys. Jos huollon yhteydessä havaitaan ennakoimatonta korjattavaa, saamme 90 prosentissa tapauksia kaiken kuntoon samalla käynnillä. Asiakkaan ei tarvitse odottaa emmekä me aiheuta turhaa ilmastokuormaa ajelemalla moneen kertaan eri kohteiden välillä.
  • Käytössämme on vakiintunut tuotevalikoima, jonka tunnemme perinpohjaisesti. Olemme valinneet laadukkaita tuotteita, joiden elinkaari on pitkä ja joiden varaosasaatavuus on hyvä. Tämä on erityisen tärkeää, jotta asiakkaan ei tarvitse tehdä uutta isompaa laiteinvestointia vain siksi, että puuttuvan varaosan takia on vaihdettava isompi kokonaisuus. Tämä toimintamalli on aina myös ympäristöteko, kun toimivia osia ei poisteta käytöstä.
  • Lajittelemme kaiken toiminnastamme kertyvän jätteen asianmukaisesti emmekä koskaan jätä käsittelyä vaativaa jätettä asiakkaan huoleksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että uutta asentaessamme viemme vanhan pois ja hoidamme sen asianmukaiseen kierrätykseen ilman lisäveloitusta.
  • Kun toimitamme järjestelmän asiakkaalle, ohjaamme aina tarkoin laitteiden käytössä ja olemme senkin jälkeen hyvin tavoitettavissa ongelmatilanteissa. Perävalotakuuta emme tunne. Sen sijaan haluamme tiedottaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti kaikenlaisista turvallisuuteen liittyvistä teemoista. Toisinaan myös sellaisista, jotka eivät suoraan liity omaan liiketoimintaamme. Koska sellaista on mielestämme todellinen asiakaspalvelu. Seuraa Alarm Kiinteistöturvaa Facebookissa, niin saat esimerkiksi blogikirjoituksistamme tiedon heti tuoreeltaan.

Tervetuloa Alarm Kiinteistöturvan asiakkaaksi!

Jos sinulla on mitä tahansa ehdotuksia, kuinka voisimme edelleen kehittää palvelujamme tai toimintatapojamme tavalla tai toisella, olemme aina herkällä korvalla liikenteessä.