Tarjoamme turvajärjestelmä­palvelumme kiinteään kuukausihintaan!

Paloturvallisuus, vesivahinkojen ennaltaehkäisy, kameravalvonta sekä ovipuhelin – asennus ja huolto

Vahingot ja onnettomuudet taloyhtiössä aiheuttavat henkilö- ja omaisuusvahinkoja, taloudellisia kuluja, sekä harmia. Näiden ennaltaehkäisy ja vahinkojen minimointiin pyrkiminen on helppoa ja vaivatonta, kun niihin on varauduttu toimivilla hälytys- ja valvontajärjestelmillä. Kaikki Alarm Kiinteistöturvan palvelut sisältävät hälytys- ja valvontalaitteiden asennuksen, testauksen, sekä säännölliset huoltotoimenpiteet, jotta taloyhtiönne turvallisuus on taattu.

Ota yhteyttä

PALOTURVALLISUUS

Yleisin tulipalojen syttymissyy on huolimattomuus. Taloyhtiön velvollisuutena on yleisten tilojen paloturvallisuus palovaroitinjärjestelmällä ja sen säännöllisellä huollolla. Lisäksi asukkaiden evakuointia ja pelastushenkilökunnan toimintaa nopeuttaa savunpoistojärjestelmä.

Laki vaatii, että jokaisessa asunnossa on toimiva palovaroitin, joka täytyy vaihtaa 10 vuoden välein. Monissa asunnoissa on liian vanha palovaroitin, tai se puuttuu kokonaan. On asukkaiden ja yhtiön etu, että taloyhtiön palovaroitinjärjestelmä ja asuntojen palovaroittimet ovat kunnossa. Asennamme myös huoneistokohtaiset palovaroittimet.

Kaikki paloturvallisuuspalvelumme sisältävät hälytyslaitteiden asennuksen, testauksen, sekä säännöllisen huollon.

Paloturvallisuus on ensisijainen turvallisuusseikka, josta tulee huolehtia taloyhtiössä. Palovaroitinjärjestelmä on taloyhtiön tärkeimpiä turvajärjestelmiä, jotta palo havaitaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kerrostalojen yleisiin tiloihin asennettava palovaroitinjärjestelmä, hinta alkaen 79 eur / kk, sisältäen laitteet, asennuksen ja huollot.

Katso esite

Tulipalon sattuessa tultakin vaarallisempaa on savu. Huoltamatta jätetty savunpoistojärjestelmä voi myös tulla vakuutustilanteessa kalliiksi. Huollamme savunpoisto- ja palovaroitinjärjestelmän, sekä teemme vuosittaisen tarkastuksen.

Savunpoistojärjestelmän vuosihuolto alkaen 110 euroa.

Paloturvallisuus on ensisijainen turvallisuusseikka, josta tulee huolehtia taloyhtiössä. Vuonna 2018 sattuneissa asuinrakennusten tulipaloissa vain 38 % oli toimiva palovaroitin! Kuitenkin suomalaisille tehtyjen kyselyiden mukaan 97-99 % uskoo oman kotinsa palovaroittimien olevan kunnossa. Taloyhtiö voi edullisesti varmistua siitä, että jokaisessa asunnossa on toimiva palovaroitin hankkimalla palovaroittimet huoneistoihin. Palovaroitin on oltava yksi kutakin 60 m2 kohti.

Katso esite

Pyydä tarjous

KOSTEUSVAHIN­KOJEN TORJUNTA

Alarm Kiinteistöturvan langaton vesivuotohälytysjärjestelmä turvaa koko taloyhtiön. Vuoto- ja kosteusanturit asennetaan jokaisen kodin riskialttiisiin paikkoihin. Langattomuuden ansiosta vältetään kalliit ja aikaa vievät johdotustyöt. Anturin havaittua kosteutta, se lähettää huoltomiehelle tiedon vesivahingon vaarasta, sekä mistä asunnosta hälytys tulee.

Kun taloyhtiön kosteusvahinkojen torjunta on kunnossa, vahingon sattuessa se paikallistetaan nopeasti. Sekä asukkaat, taloyhtiö ja isännöitsijä voivat olla rauhallisin mielin.

Hinta alkaen 3,90 / kk / asunto, sisältäen laitteet ja huollon. Asennus alkaen 29 eur.

Katso esite

Pyydä tarjous

Lue lisää aiheesta: Omakiinteistö artikkeli 4-2021

KAMERAVALVONTA

Taloyhtiön alueella liikkuu paljon ihmisiä. Omaisuustuhot, kuten ilkivalta, töhrintä ja pyörävarkaudet, aiheuttavat taloyhtiölle kuluja ja vaivaa. Kamera- ja kulunvalvonta ehkäisee ilkivaltaa, varkauksia ja murtoja, sekä auttaa selvittämään tapahtuneita vahinkoja.

Usein jo tiedottaminen kameravalvonnasta ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja varkauksia. Kameravalvonnasta on ilmoitettava kyltillä, sekä laadittava rekisteriseloste. Talon ulkoalueiden ja yleisten tilojen valvonnasta päättää yhtiön hallitus. Porrashuoneen valvontaan tarvitaan asukkaiden suostumus.

Kamerajärjestelmä 4 kameralla alkaen 79 eur / kk, sisältäen laitteet, asennuksen ja huollon.

Katso esite

Kameravalvontaopas

Pyydä tarjous

OVIPUHELIMET

Kun samassa rakennuksessa asuu useita ihmisiä, ovipuhelin lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Alarm Kiinteistöturvan tarjoamia ovipuhelimia on saatavilla ääni- sekä videoversiona ja niillä on helppo ohjata ovien sähkölukkoja. Ovipuhelimen asennus onnistuu myös vanhaan summerikaapelointiin ja kuvayhteys voidaan tarjota vain osalle asukkaista, mikäli kaikki eivät tällaista halua.

Ovipuhelin vähentää turhaa liikennettä porraskäytävässä.

Hinta alkaen 149 eur / huoneisto (audioyhteys), 295 eur / huoneisto (videoyhteys), sisältäen laitteet, asennuksen ja huollon. Ovipuhelimet saatavilla myös kuukausihinnoittelulla.

Huollamme kaikkia ovipuhelin- ja summerijärjestelmiä.

GATE CONTROL

Kerrostalojen parkkihalleihin, sähköisten ovien, porttien ja varastojen avaamiseen mobiiliavausjärjestelmä. Soitto vain ja ovi tai portti aukeaa. Erillisiä ohjelmia tai kaapeleita ei tarvita. Pääsy vain sallituille numeroille, joita voidaan hallita keskitetysti isännöitsijän tai huoltomiehen etäkäytöllä.

Katso esite

Pyydä tarjous