Taloyhtiö turvallisuus

Taloyhtiön kameravalvonta, ovipuhelinjärjestelmät, paloturvallisuus ja kosteusvahinkojen torjunta

Asennamme, huollamme ja suunnittelemme taloyhtiön turvajärjestelmät joko kertamaksulla tai kiinteään kuukausihintaan.

Asentajamme ovat ammattitaitoisia ja omaavat vankan kokemuksen turva-alasta. Kaikille työntekijöillemme on tehty turvaselvitys. Henkilöstömme ei ole vaihtuvaa, vaan meillä on hyvä ja kiinteä työyhteisö.

Kameravalvontajärjestelmä

Ennaltaehkäise ilkivalta, varkaudet ja tulipalon aiheuttamat vahingot turvautumalla etukäteen. Kameravalvonta ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja varkauksia jo asennettujen kylttien ja tarrojen ansiosta. Mikäli pitkäkyntiset kuitenkin päätyvät taloyhtiön alueelle, valvontakameran tallentama kuvamateriaali auttaa löytämään maksajan aiheutuneille tuhoille. Valvontakamera voidaan asentaa piha-alueelle, pyörävarastoon, roskakatokseen jne. Lue lisää täältä

Paloturvallisuus

Tulipalo taloyhtiössä aiheuttaa mittavia materiaalituhoja ja pahimmassa tapauksessa myös henkilövahinkoja. On olennaista, että jokaisessa asunnossa on palovaroitin, taloyhtiön palovaroitinjärjestelmä toimii ja savunpoistojärjestelmä on huollettu ja testattu toimivaksi. Kun taloyhtiö tekee Alarm Kiinteistöturvan kanssa vuosisopimuksen, me huolehdimme siitä, että kaikki laitteet ovat ajallaan huollettu. Taloyhtiön suositellaan myös keskittävän palovaroitinhankinta, jolloin voidaan varmistua siitä, että jokaisessa asunnossa on toimiva palovaroitin ja niitä on riittävästi.

Palovaroitinjärjestelmän huoltovastuu on taloyhtiöllä – vuosihuolto

Taloyhtiöllä on lakisääteinen velvollisuus huoltaa ja tarkastaa paloturvallisuuslaitteet säännöllisesti (Pelastuslaki 379/2011 12 §). Huollon laiminlyönti voi johtaa siihen, ettei palovaroitinjärjestelmä toimi tulipalotilanteessa.

Laitteiden toimivuus ei ole itsestäänselvyys. Pelastusviranomaiset joutuvat usein kohteessa toteamaan, ettei järjestelmä toimi, kuten pitäisi. Tämä voi vaikuttaa myös vakuutuskorvauksiin.

Lue lisää palovaroitinjärjestelmistä täältä

Savunpoistojärjestelmän vuosihuolto

Savunpoistojärjestelmän huoltovastuu on taloyhtiöllä. Savunpoistojärjestelmä turvaa taloyhtiön. Järjestelmästä ei ole hyötyä, mikäli se ei toimi silloin, kun sitä tarvitaan. Taloyhtiöllä on lakisääteinen velvollisuus huoltaa ja tarkastaa laitteet säännöllisesti.

Laitteiden toimivuus ei ole itsestäänselvyys. Pelastusviranomaiset joutuvat usein kohteessa toteamaan, ettei järjestelmä toimi, kuten pitäisi. Tämä voi vaikuttaa myös vakuutuskorvauksiin.

Lue lisää savunpoistojärjestelmistä täältä

Gate Control oven tai portin avaus puhelinsoitolla

Puhelinsoitolla avaat oven tai portin autosta nousematta. Aiemmin moottoriohjattuihin oviin ja portteihin on asennettu kauko-ohjain, mutta mobiiliohjauksella on myös kustannushyöty – sen lisäksi, että sen käyttö on helpompaa. Ovien ja porttien lisäksi sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi autotallin ovi, yhteissaunan ovi, varastohotelli, jne.

Alarm Kiinteistöturva tarjoaa mobiiliavausjärjestelmän Päijät-Hämeen, Kouvolan, Helsingin, Hämeenlinnan ja Hyvinkään alueella kiinteällä kuukausimaksulla, joka sisältää asennuksen, laitteet, liittymän, huollon ja numeroiden päivitykset GDPR huomioiden. Täysi paketti, jolloin hoidamme kaiken (myös käyttöoikeuksien päivitykset), hinta alk. 59 e / kk.

Voit ostaa puhelinohjauksen myös kertakorvauksella. Kysy lisää: asiakaspalvelu@kiinteistoturva.fi tai soittamalla 0103207180

Toiminta-alueemme on Lahti, Päijät-Häme, Kouvola, Helsinki, Hyvinkää ja Hämeenlinna. Voit kysyä tarjousta myös pääkaupunkiseudulta, Kouvolasta jne.

Lue lisää kulunvalvonnasta, sekä ovipuhelinjärjestelmistä

Kosteusvahinkojen torjunta

Alarm Kiinteistöturva asentaa myös vesivuotovahteja. Suomessa tapahtuu jopa 60 000 vesivahinkoa vuodessa. Vesivahinko aiheuttaa taloyhtiössä monenlaista vaivaa. Korjaus on kallista ja aikaa vievää. Ei ole lainkaan selvää, että kustannukset menisivät aina vakuutusyhtiön vastuulle. Omavastuuosuuden lisäksi lasketaan ikävähennykset, jolloin taloyhtiölle jäävä osuus voi olla hyvin korkea. Kuivaustyöt ja uudelleen rakentaminen vie aikaa. Vesivuotovahti voidaan asentaa jokaisen asunnon riskialttiiseen paikkaan, esimerkiksi jakotukin ja keittiön putkiston luo. Mikäli vuotovahti havaitsee kosteutta, se hälyttää asukkaan lisäksi esimerkiksi huoltomiehelle. Hälytys osoittaa mistä asunnosta hälytys tulee ja asiaan päästään puuttumaan ajoissa

Lue lisää täältä

Alarm Kiinteistöturva

Taloyhtiön turvallisuus nostaa taloyhtiön arvoa ja arvostusta. Me Alarm Kiinteistöturvalla voimme tulla arvioimaan taloyhtiön tarpeet. Emme myy kaikkea mahdollista, vaan tavoitteenamme on aina toimiva ja pitkäkestoinen yhteistyö, joka perustuu rehellisyydelle. Se mitä myymme, lähtee aina siitä lähtökohdasta, mikä on taloyhtiön tarve. Miltä halutaan suojautua ja mikä halutaan ennaltaehkäistä. Tämän pohjalta mietimme, mikä on edullisin tapa ratkaista ongelma.

Ota yhteyttä