Palvelut

Palvelumme

Kiinteistön turvajärjestelmät

Alarm Kiinteistöturva on turvallisuustekniikan asiantuntija lähes 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme erilaisia turvajärjestelmäpalveluja monipuolisesta tuotevalikoimastamme turvallisuuden takaamiseksi ja onnettomuuksien torjuntaan sekä havaitsemiseen. Turvallisen yrityksen tai taloyhtiön hallinnointi on helppoa ja asukkaiden asuminen huoletonta.

Taloyhtiön turvallisuus

Tarjoamme turvajärjestelmäpalvelumme kiinteään kuukausihintaan!

Vahingot ja onnettomuudet taloyhtiössä aiheuttavat henkilö- ja omaisuusvahinkoja, taloudellisia kuluja, sekä harmia. Näiden ennaltaehkäisy ja vahinkojen minimointiin pyrkiminen on helppoa ja vaivatonta, kun niihin on varauduttu toimivilla hälytys- ja valvontajärjestelmillä. Kaikki Alarm Kiinteistöturvan palvelut sisältävät hälytys- ja valvontalaitteiden asennuksen, testauksen, sekä säännölliset huoltotoimenpiteet, jotta taloyhtiönne turvallisuus on taattu.

PALOTURVALLISUUS

Yleisin tulipalojen syttymissyy on huolimattomuus. Taloyhtiön velvollisuutena on yleisten tilojen paloturvallisuus. Laki vaatii, että jokaisessa asunnossa on toimiva palovaroitin, joka täytyy vaihtaa 10 vuoden välein. Monissa asunnoissa on liian vanha palovaroitin, tai se puuttuu kokonaan. On asukkaiden ja yhtiön etu, että taloyhtiön palovaroitinjärjestelmä ja asuntojen palovaroittimet ovat kunnossa.

Kaikki paloturvallisuuspalvelumme sisältävät hälytyslaitteiden asennuksen, testauksen, sekä säännöllisen huollon.

Palovaroitinjärjestelmä yleisiin tiloihin

Paloturvallisuus on ensisijainen turvallisuusseikka, josta tulee huolehtia taloyhtiössä. Palovaroitinjärjestelmä on taloyhtiön tärkeimpiä turvajärjestelmiä, jotta palo havaitaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kerrostalojen yleisiin tiloihin asennettava palovaroitinjärjestelmä, joka on kytketty sähköverkkoon ja varmistettu akulla. Hinta alkaen 87 eur / kk, sisältäen laitteet, asennuksen ja huollot.

Savunpoistojärjestelmien huolto ja ylläpito

Huoltamatta jätetty savunpoistojärjestelmä voi tulla vakuutustilanteessa kalliiksi. Huollamme savunpoisto- ja palovaroitinjärjestelmän, sekä teemme vuosittaisen tarkastuksen alkaen 10,15 eur / kk, sisältäen akut. Muut varaosat laskutamme menekin mukaan.

Huoneistokohtaiset palovaroittimet

Paloturvallisuus on ensisijainen turvallisuusseikka, josta tulee huolehtia taloyhtiössä. Vuonna 2018 sattuneissa asuinrakennusten tulipaloissa vain 38 % oli toimiva palovaroitin! Kuitenkin suomalaisille tehtyjen kyselyiden mukaan 97-99 % uskoo oman kotinsa palovaroittimien olevan kunnossa. Taloyhtiö voi edullisesti varmistua siitä, että jokaisessa asunnossa on toimiva palovaroitin hankkimalla palovaroittimet huoneistoihin. Palovaroitin on oltava yksi kutakin 60 m2 kohti. Hinta alkaen 1 eur / kk, sisältäen paristojen ja palovaroittimien vaihdot.

KOSTEUSVAHINKOJEN TORJUNTA

Alarm Kiinteistöturvan langaton vesivuotohälytysjärjestelmä turvaa koko taloyhtiön. Vuoto- ja kosteusanturit asennetaan jokaisen kodin riskialttiisiin paikkoihin. Langattomuuden ansiosta vältetään kalliit ja aikaa vievät johdotustyöt. Anturin havaittua kosteutta, se lähettää huoltomiehelle tiedon vesivahingon vaarasta, sekä mistä asunnosta hälytys tulee.

Kun taloyhtiön kosteusvahinkojen torjunta on kunnossa, vahingon sattuessa se paikallistetaan nopeasti. Sekä asukkaat, taloyhtiö ja isännöitsijä voivat olla rauhallisin mielin.

Hinta alkaen 3,90 / kk / asunto, sisältäen laitteet ja huollon. Asennus alkaen 29 eur.

KAMERAVALVONTA

Taloyhtiön alueella liikkuu paljon ihmisiä. Omaisuustuhot, kuten ilkivalta, töhrintä ja pyörävarkaudet, aiheuttavat taloyhtiölle kuluja ja vaivaa. Kamera- ja kulunvalvonta ehkäisee ilkivaltaa, varkauksia ja murtoja, sekä auttaa selvittämään tapahtuneita vahinkoja.

Usein jo tiedottaminen kameravalvonnasta ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja varkauksia. Kameravalvonnasta on ilmoitettava kyltillä, sekä laadittava rekisteriseloste. Talon ulkoalueiden ja yleisten tilojen valvonnasta päättää yhtiön hallitus. Porrashuoneen valvontaan tarvitaan asukkaiden suostumus.

Kamerajärjestelmä 4 kameralla alkaen 79 eur / kk, sisältäen laitteet, asennuksen ja huollon.

OVIPUHELIMET

Kun samassa rakennuksessa asuu useita ihmisiä, ovipuhelin lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Alarm Kiinteistöturvan tarjoamia ovipuhelimia on saatavilla ääni- sekä videoversiona ja niillä on helppo ohjata ovien sähkölukkoja. Ovipuhelimen asennus onnistuu myös vanhaan summerikaapelointiin ja kuvayhteys voidaan tarjota vain osalle asukkaista, mikäli kaikki eivät tällaista halua.

Ovipuhelin vähentää turhaa liikennettä porraskäytävässä.

Hinta alkaen 149 eur / huoneisto (audioyhteys), 295 eur / huoneisto (videoyhteys), sisältäen laitteet, asennuksen ja huollon. Ovipuhelimet saatavilla myös kuukausihinnoittelulla.

GateControll -portin tai autotallin ohjaus

Autotallin oven avaus puhelinsoitolla, johon pääsy vain sallituille numeroille. Soitosta ei veloitusta. Isännöitsijä tai huolto voi muuttaa käyttöoikeuksia etäkäytöllä.

Hinta alkaen 69 eur / kk, sisältäen laitteet, asennuksen, huollon sekä liittymän.

Yrityksen turvallisuus

Mitä paremmin yrityksen tai yhteisön turvallisuusriskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin voidaan varautua. Ongelmasi voi olla hävikki, ilkivalta tai kiusalliset ”vikahälytykset”. Alarm Kiinteistöturva auttaa löytämään sopivan ratkaisun, on hankinnassasi sitten uusi turvallisuusjärjestelmä tai olemassa olevan järjestelmän päivitys.

Kodin turvallisuus

Kotisi turvaksi tarjoamme murtohälyttimet, vesivuotohälytysjärjestelmät, palovaroittimet, sekä kameravalvontajärjestelmät.

Kun rakennat tai remontoit, suosittelemme samassa yhteydessä asennettavaksi kaapeloitavaa turvajärjestelmää. Järjestelmä on huoleton ja varmatoiminen vuodesta toiseen. Hälytykset voidaan ohjelmoida soitettavaksi omaan puhelimeen tai vartiointiliikkeeseen.

Järjestelmiin voidaan liittää esimerkiksi ovien suojaus, liiketunnistimet, palovaroittimet, kosteusilmaisimet ja lämpötilanvalvonta. Järjestelmä voidaan myös laittaa ohjaamaan esimerkiksi käyttöveden ja / tai sähkönsyötön katkaisua tietyistä pisteistä.